Konstsalong med Botkyrkakonstnärer!

Botkyrka konsthall gjorde en utlysning till alla Botkyrkas konstnärer för att ta reda på:

Vad är det för konst som görs i Botkyrka? När och var görs det konst? Och vilka är konstnärerna?

Nu har vi svaret! Runt 140 konstnärer deltar i Botkyrka konsthalls utställning av det lokala konstfältet. Det är konstnärer i alla åldrar, spridda över hela kommunen.
………………………………………..

Utställningen 7 mars – 18 april

………………………………………..
Vi möter allt ifrån måleri och fotografi till installation, skulptur, video, ljudverk och poesi. Och mycket annat. Här går det även att hitta teman som länkar samman flera verk. Berättelser som tar avstamp i det personliga och politiska, landskapen här i Botkyrka eller någon annanstans i världen. Det är en mångfald av konstnärliga uttryck som kommer att visas i Botkyrka konsthall i vår!

Bland de konstnärliga grupper i kommunen hittar vi: Färgsättarna, Våga måla på Mångkulturellt centrum, Akvarellgruppen i Tumba, Konstskaparna i Tullinge (f.d. Hågelbymålarna), Tuna akvarellsällskap och ABF-kurser i måleri i Segersjö Folkets hus och Uttrans konstrunda.

Många av konstverken är till salu och då kan intresserade köpare kontakta konstnärerna direkt. En komplett lista över konstnärer och deras verk kommer att finnas i utställningen.