Kom och skapa ditt manifest, din feministiska agenda! Tillsammans med YAPP i Botkyrka och Middagsbjudningen skapar vi en spretig, mångfacetterad och fasansfull kampvision som diskuterar den feministiska utopin.

När: 16 maj kl 17-19.30

Var: Botkyrka konsthall

Vem? Alla som definierar sig eller någon gång definierat sig som kvinna är välkomna. OBS, Begränsat antal platser! Anmäl dig till middagsbjudningen@gmail.com

Mat och dryck ingår i utopin!

Förbered dig, ta med en text eller bild som du hittar kraft i. Tillsammans diskuterar vi och smakar på manifesten. Tillåt dig bli lite manisk, tillåt dig festa tillsammans med främmande och i en kollektiv precision avla en gemensam deklaration.

Om Middagsbjudningen:
MIDDAGSBJUDNINGEN är feministiska och konstnärligt förhöjda händelser med avstamp i konstnären Judy Chicagos ”The Dinner Party”. Vi använder oss av trygga rum och middag för att skapa utrymme för det goda feministiska samtalet olika kvinnor emellan. Denna bjudning produceras tillsammans med YAPP i Botkyrka och elever och studenter från Tullinge gymnasium och Kungl. Konsthögskolan.

YAPP i Botkyrka – Young Artist Production Program – är ett samarbete mellan Botkyrka konsthall, Kungl. Konsthögskolan och Botkyrkas gymnasieskolor. Genom att erbjuda ett professionellt, konstnärligt sammanhang stödjer YAPP i Botkyrka ungas kreativitet och ger inspiration och stöd åt elever och studenter oavsett vilken utbildning eller arbetsfält de väljer att fortsätta inom.

WORKSHOP:
Middagsbjudningen