WarmUP_web

Vi värmer upp Fittjaköket inför sommaren!

Lördag 21 april, kl 13-16
Fittjakökets konstcontainrar mellan Fittja centrum och Fittjaskolan. Hitta hit!

Nu är det vår och det firar vi med BBQ, musik, målningar och performance av gästande konstnärer Diana Jabi, Rezan Arab och Nisrine Boukhari. Fittjaköket får ett vårlyft med nya målningar, och vi förbereder en plats för en utomhusugn.

I sommar har Fittjaköket öppet onsdag-fredag mellan den 13 juni och 17 augusti och bjuder in till matupplevelser, workshops för hela familjen, gästande konstnärer, spontana konstprojekt, brödbakning, dans och mycket annat. Säsongen avslutas med konstfestivalen: Fittja Mat & Konst den 15 september.

Fittjaköket är Botkyrka konsthalls plattform för konst, mat och möten. Verksamheten huserar i ett par omarbetade containrar och i det offentliga rummet till dess att den nya konsthallen är på plats.

Programmet är ett samarbete med AllArtNow och en del av Residence Botkyrkas program ”Developing Nordic Cities” som stöttas av Nordisk Kulturkontakt.

Culture_ENG_SMALL

FITTJAKÖKET