Sasha Huber
Vi vill ta del av dina fotografier med Botkyrka-motiv! Inlämning pågår fram till den 11 november.

Just nu pågår byggnationen av äldreboende Tornet i Alby som öppnar under våren 2014. Konstnären Sasha Huber har fått uppdraget att gestalta ett offentligt konstverk till äldreboendet. Nu efterlyser hon privata fotografier från boende i Botkyrka för att kunna skapa ett spännande konstverk med orten i fokus.

Motiven kan vara porträtt av människor eller husdjur, tagna inomhus eller utomhus, nutid eller dåtid. Fotografier av landskap, byggnader och natur är även välkomna. Det viktigaste är att bilden berättar något om din familj eller ditt hem.

Vi kan självklart ta kopior på ditt fotografi om du inte vill lämna ifrån dig originalet, ange i så fall detta när du skickar in ditt bidrag.

Skicka gärna ditt fotografi till nedan angivna adresser (papperskopia eller digitalt, svartvitt eller i färg) tillsammans med information om fotografiet; vem som tagit bilden, var och när bilden togs. Senast måndag 11:e november 2013.

Botkyrka konsthall
Att: Anna Jönsson / Projektet Tornet
Botkyrka kommun
147 85 TUMBA
E-post: anna.jonsson@botkyrka.se

Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta Anna Jönsson, koordinator Botkyrka konsthall på telefon: 08- 530 612 25.
Vi ser fram emot att ta del av dina bilder!

OFFENTLIG KONST
Tornet, Alby