ungaklara

Unga Klaras hyperaktuella pjäs Torget besöker Botkyrka konsthall för en gratis föreställning onsdag 28 februari kl.18:00!

Torget betraktas som demokratins urscen, en plats där medborgarna samlas för att gemensamt fatta politiska beslut. Men vem har egentligen tillträde dit? Vem räknas som medborgare? Vem plockar upp skräpet när mötet är över? Och vad händer om de egentliga besluten fattas någon annanstans? Torget är en pjäs i collageform om demokrati, som riktar sig till förstagångsväljare.

Torget utforskar demokratibegreppet utifrån några fundamentala frågeställningar om relationen mellan stat och kapital, om skillnaden mellan att ha rättigheter och resurser, om vilka liv vi sörjt för och vilka liv vi kommer att sörja över. Vi ses på torget!

Boka din gratisbiljett här!

Av: Athena Farrokhzad
Regi: Maria Salah
Scenografi, kostym och mask: Jenny Kronberg
Dramaturg: Tova Gerge
Regiassistent: Adam Jawad
Kostymassistent: Ulla Oddsdotter
Pedagog: Valentina Chamorro Westergårdh
Grafisk form: Studio Parasto Backman
Foto: Åsa Sjöström
Medverkande: Françoise Fournier, Lisette T. Pagler och Victor Ström

Helgworkshop:
17-18 februari, kl 12-14
3-4 mars, kl 12-14

PLATS:
Ateljén
Botkyrka konsthall, Tumba

Gratis! Ingen anmälan behövs.