Fabrications

Den 25:e, 26:e och 27:e februari arrangeras sportlovsaktiviteter i Botkyrka konsthall och Tumba bibliotek.

Följ med på ett sagoäventyr till havs!
Berättande och skapande i lera på Botkyrka konsthall och Tumba bibliotek. Med Syborg Stenstump som guide tar vi oss igenom några klassiska havsäventyr innan vi blir skeppsbrutna. Vad som händer sedan leker vi fram tillsammans genom skapande med lera. Gratis, men anmäl dig i förväg för att vara säker på att få plats: karin.skog@botkyrka.se eller 08-530 629 30.
Tid: 25 februari, kl. 9.30-11.30 och 13-15
Plats: Botkyrka konsthall och Tumba bibliotek

Workshop: Animerad film
Här får du prova på att göra en egen tecknad film. Filmerna läggs sedan upp på Youtube där du kan gå in och titta.
Tid: 26 februari, kl. 9.30-11.30 och 13-15
Plats: Botkyrka konsthall

Workshop: screentryck
Prova på att trycka och måla på tyg. Vi har bomullstyg att trycka på, men vill du ta med en egen T-shirt eller annat tyg att trycka på går det också bra. Vi har även tygkassar du kan köpa för 20 kr. När du går hem tar du med dig din egentryckta, egendesignade och hållbara t-shirt/typpåse/tyg.
Tid: 27 februari, kl. 9.30-11.30 och13-15
Plats: Botkyrka konsthall

Deltagande är gratis. Vill du vara säker på att få en plats kan du göra en föranmälan till kerstin.gezelius@botkyrka.se

WORKSHOP FÖR BARN