web_jr_residence

Följ Junior Residence olika projekt på: http://juniorresidencebotkyrka.tumblr.com/

Junior Residence är ett sommarjobb där din kreativitet och ditt samhällsengagemang kan bli ett! Genom att undersöka norra Botkyrka och lyssna till de boende, skapar Junior Residence nya förslag för staden och hur man kan leva där.
Konstnärer från hela världen bor och arbetar i Fittja, och skapar modern konst från himmel till jord.
Junior Residence finns här för barn, ungdomar och vuxna & formar sig efter era drömmar.

Botkyrka konsthall och Mångkulturellt centrum presenterar ett skaparläger för 9-12 åringar med inriktning på gatukonst och det offentliga rummet. Vad får man egentligen göra på stan? Vem bestämmer hur husen ska se ut, och hur kan vi göra centrum finare?
Under tre dagar får barnen utmana sig själva och sin omgivning med bild, ord och form.
Resultatet kommer att ställas ut på Botkyrka konsthalls årliga utställning Fittja Open.
Lägret leds av Kerstin Gezelius, pedagog på Botkyrka konsthall, och Erik Annerborn, pedagog vid Mångkulturellt centrum.

Junior Residence är en plattform för ung konst och design och sker i samarbete med Mångkulturellt centrum.

RESIDENCE BOTKYRKA:
Junior Residence