© Jonatan Carlsson

Lördag 29 april kl. 13-15: finissage och samtal med Jonatan Carlsson.

Utställningen pågår till den 30 april i Botkyrka konsthall, Tumba

Jonatan Carlsson har under de senaste åren dokumenterat sina många tågresor genom Nordamerika. Likt den mytomspunne Hobon har han hoppat på godsvagnar för att se vart de tar honom. Han följer en lång tradition av frihetssökande individer som tagit plats i konsten och litteraturen men setts som avvikande av samhället. I utställningen Who knows where the Hobo goes visas fotografier, filmer och föremål i ett omfattande kollage. Här får vi även ta del av de senaste resorna som korsat höstens uppmärksammade presidentval och protesterna i Standing Rock.

Jonatan Carlsson är en graffitimålande fotograf som i januari släppte fotofanzinet ”A Swedish fish across America” som även ingår i denna utställning. Utställningen pågår till den 30 april.

Följ Jonatan på Instagram: lifeisgreatwithoutityoudbedead

© Jonatan Carlsson

UTSTÄLLNING
Who knows where the Hobo goes?

PERIOD
15 mars – 30 april, 2017