844_web

Residence Botkyrka och AllArtNow presenterar endags-utställningen ”For every silence there is a void” med ett urval av Margarida Paivas videoverk.

Lördag 2 december, kl 15-18
Residence Botkyrkas lägenhet på Krögarvägen 26 i Fittja. Vi bjuder på glögg!

Videoverken visar fiktiva berättelser eller situationer med teman som minne, förlust, eller flykt. De korta filmerna utgår ofta från en karaktärs kamp med att övervinna sina egna, mentala eller fysiska, barriärer. Andra berättelser är baserade på verkliga händelser som har omarbetats till poetiska stycken.

Traversings (2017)
3 filmer som är 3 minuter vardera (varje film visas i ett separat rum/projektion)

The Day I Wasn’t There (2014)
12 minuter

Margarida Paiva är ursprungligen från Portugal men är sen flera år baserad i Oslo, Norge.

Programmet är ett samarbete med AllArtNow och en del ”Developing Nordic Cities” som stöttas av Nordisk Kulturkontakt.

RESIDENCE BOTKYRKA
”Developing Nordic Cities”