Fittja Open 2015

Fittja Open bjuder in till Picknick!
Lördagen 12 september kl 13-16 vid Fittjaköket + FörOrten

Fittja Open är Residence Botkyrkas återkommande konsthändelse i Fittja. I år tar vi fram grillen och bjuder in till picknick! Giovanni Naves, kock och konstnär, guidar till olika blandningar för grillkryddor. Ta med något att lägga på grillen eller provsmaka på plats.

SMYCKA! gör egna smycken av vad som helst och var med i utställningen som har vernissage i
Botkyrka konsthall, Tumba den 3 oktober.

RESIDENCE BOTKYRKA: möt Michelle Eistrup,
konstnär från Danmark/Jamaica som gästar Fittja under hösten.

FIKABORDET: vad vill du ska hända i Fittjaköket + FörOrten? Anne Pfennig har varit Residence Botkyrkas gäst under ett år, nu bjuder hon in till fika och samtal om platsen. Fikabordet är en del av projektet DISHCOURSE som utvecklats inom Konstfacks kurs Organising Discourse.

JUNIOR RESIDENCE: årets sommarjobbare i Fittja visar upp deras konstverk i den mobila utställningen RESA FLYTTA FLY. De finns även på plats för att berätta om sommarens konst-residence i Fittja. Junior Residence är ett samarbete mellan Botkyrka konsthall och Mångkulturellt centrum.

FITTJA OPEN
PICNICK

kl 13-16

HITTA HIT