web_fittjamatkonst

Torsdagen den 15 juni är det Öppet Hus och planering för Fittja Mat & Konst!
Plats: Residence Botkyrkas lägenhet på Krögarvägen 26 i Fittja.

Botkyrka konsthall fortsätter traditionen med att skapa en konsthändelse i Fittja en helg i september. Årets tema vill lyfta det vi alla har gemensamt: maten och måltiden. Men vi vill också upptäcka matens koppling till minnen, berättelser, historia, hemmet, identitet, produktion, konsumtion, ekonomi, politik och ekologi. Och inte minst, det kreativa och konstnärliga.

Save the date: Lördagen den 16 september då Fittja Mat & Konst äger rum i Fittja!

Öppet hus & planering: torsdag 15 juni kl 17-19 i Residence Botkyrkas lägenhet på Krögarvägen 26 i Fittja!

Vi berättar mer om upplägget och de möjligheter som finns, så ta med era idéer och kom förbi på en fika nu på torsdag! Eller hör av er till: botkyrkakonsthall@botkyrka.se / 08-530 612 25.

Bild: Aydin & Vargö presenterade ”variation – vad är skillnaden?” under Fittja konstfestival & loppmarknad 2016. Foto: Madiha Saeed.

FITTJA MAT & KONST
i Fittja