hittahit

HITTA HIT
Botkyrka konsthall har nu stängt i Tumba och påbörjar flytten mot en ny konsthall som byggs i Fittja, och som står klar i början av 2019.

Under 2018 är konsthallen mobil och gör program med konstnärer och boende i Botkyrka. Följ oss här eller på sociala medier för att ta del av det som händer.

—–
Vår besöksadress är Tumba torg 105. Det är i direkt anslutning till Tumba pendeltågsstation och Tumba shoppinggalleria. Vi ligger bredvid biblioteket på gatuplan.

Med SL kollektivtrafik:
Ta pendeltåg mot Södertälje. Från Stockholm C tar resan ca 20 min.
Bussar går till Tumba centrum från Skärholmen, Alby, Fittja, Norsborg, Fridhemsplan, Hornstull mm

Använd SL Reseplanerare >

Med bil:
Kör motorvägen E20 söderut mot Helsingborg, ta av på avfart mot Tumba (ca 20 min från centrala Stockholm). Kör mot Tumba Centrum och kommunalhuset. Parkering finns gratis (3 tim) i P-hus, Tumba köpcentrum.

Se karta >