Exif_JPEG_PICTURE

Botkyrka konsthall har nu stängt i Tumba och påbörjar flytten mot en ny konsthall som byggs i Fittja, och som står klar i början av 2019. Vi kan nås på telefon: 072-5966284 och e-post: botkyrkakonsthall@botkyrka.se.

Under 2018 är konsthallen mobil och gör program med konstnärer och boende i Botkyrka. Följ oss här eller på sociala medier för att ta del av det som händer.

ALLMÄN BESÖKSINFORMATION
Det är gratis inträde till våra utställningar och program.
I vårt kafé finns te, kaffe, saft och kakor till självkostnadspris. På Facebook eller på nyhetsbrevet får du information om vårt aktuella program – föreläsningar, guidade bussturer, samtal mm.

FÖR BARN
Besök oss gärna med barn! Varje helg har vi en familjevisning kl 13.00 med möjlighet att pyssla vidare under ledning av våra konstvärdar. Under vernissage och vissa lov erbjuds ofta öppen verksamhet i Ateljén >

VISNINGAR
Våra konstvärdar presenterar utställningen för alla besökare. Det är också möjligt att boka in er grupp – företaget, föreningen eller kompisgänget – för en visning där våra kunniga visare berättar och ger nya infallsvinklar till konsten. Lägg gärna till eget skapande i Ateljén. För skolor och förskolor i Botkyrka kommun är det gratis att boka visning med eller utan kreativ workshop. Läs mer om workshops och visningar >

TILLGÄNGLIGHET
Hiss och handikapptoalett finns. Våra utställningar är tillgänglighetsanpassade för rullstol. Visningar erbjuds på teckenspråk eller med tecken som stöd. Barnvagnen får tas med in i konsthallen. Fråga gärna efter audioguiden på de vanligaste språken i Botkyrka.