aktuellt_labyrint_huvud

I Labyrint Arkiv på Botkyrka konsthall presenteras mer än 500 ständigt aktuella konstverk i bokform. Verken har donerats till oss av konstnärer från hela världen.

Du är välkommen att bläddra i dem på egen hand eller be om en visning av en av våra värdar. Hantera böckerna varsamt och använd gärna de vita vantarna. Ett urval böcker går att låna hem genom Tumba bibliotek som ligger vägg i vägg med Botkyrka konsthall.

Idag vill många konstnärer sprida sina texter och verk gratis via internet. Spridningen och distributionsmetoden är en viktig del av verket.I Kopieringsbaren kan du kopiera ett urval konstverk i pdf-form till självkostnadspris.

Kopieringsbaren, 2009.

I KOPIERINGSBAREN JUST NU, ETT URVAL:
Blauer Hase (IT), Po Hagström (SE), Roger von Reybekiel (SE), Jospeh Redwood Martinez (US), Anna Gray & Ryan Wilson Paulsen (UK), Ingrid Lønningdal (NO), Andrea Creutz och Lise Skou (SE).

I BOKHANDELN JUST NU, ETT URVAL:
Verk av bl a Stefan Constantinescu, Martin Karlsson, Susanne Vollmer, Anthony Bannwart, Ylva Trapp, Marja-Leena Sillanpää, Love Enqvist, Lina Nordenström, Raketa, Johan Svensson och Kristoffer Zetterstrand. Ring eller skicka oss ett email om du har frågor om priser och aktuella titlar.

I ATELJÉN
Vi erbjuder bokade grupper en workshop och visning av Labyrint arkivet under ledning av konstpedagogen Kerstin Gezelius. Vi tittar på ett urval verk och skapar sedan egna artist’s books i Ateljén.