pedagogik_atelje

BILD, KERAMIK & FORM

Alla människor bär bilder inom sig. Med penna, pensel eller lera kan du göra dem synliga för andra. I Bildverkstan på Botkyrka konsthall i Tumba får du experimentera med olika tekniker i bild och form.

Tillsammans med Botkyrkas kulturskola erbjuder vi konstkurser i Ateljén på Botkyrka konsthall. Botkyrka kulturskola finns till för att Botkyrkas barn och unga och erbjuder alla upp till 20 år att prova på och utvecklas inom musik, dans, teater och bild/form.

För frågor om hur du anmäler ditt barn, kontakta Kulturskolan

För frågor om kursernas innehåll, kontakta Kerstin Gezelius 08-530 612 39 eller kerstin.gezelius@botkyrka.se

BILD – Från 7 år
Kom till oss om du är nyfiken på och vill utveckla ditt bildintresse. På ett lustfullt sätt arbetar vi åldersindelat med olika material under ledning av erfarna pedagoger. Vi utmanar och experimenterar, stimuleras och inspireras inom måleri, teckning och skulptur. Pedagog: Nina Nymark.

KERAMIK OCH FORM – Från 9 år
På ett lekfullt sätt arbetar vi med lera och gips och andra material som går att forma. Du lär dig att arbeta med tekniker som tumning, ringling och att skulptera. Du lär dig också olika dekor- och glasyrtekniker. Alla kan och möjligheterna är oändliga. Pedagog: Kerstin Gezelius.

ANIMATIONSPROGRAM – 8 till 13 år
Sugen på att göra film? Det är mycket att göra och lära sig när man gör film. Därför bildar vi team på tre personer som hjälps åt. Kursen är i Botkyrka konsthall i Tumba.
KORTKURS I ANIMERING
Under sex lektionstillfällen får du göra en animerad film tillsammans med två andra deltagare. Ni hittar på en historia, gör bildmanus, bakgrunder och karaktärer. Sedan är det dags att animera filmen och sist lägger ni på musik, effekter och röster. Om ni vill lägger vi så klart upp filmen på vår Youtube-sida. Pedagog: David Heikkinen.

TERMINSKURS I ANIMERING
Fortsättningskursen ger dig möjlighet att gå in djupare i ditt filmskapande. Vi lägger mer tid på att arbeta fram en bra historia och med hjälp av erfarenheten du fått från kortkursen diskuterar vi olika sätt att lösa dina idéer. Moment: göra bildmanus, utveckla karaktärer, göra bakgrunder, animera, lägga ljud. Pedagog: David Heikkinen.